ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι απαιτήσεις σας αποτελούν πρόκληση.

Επειδή για εμάς στην Convoy Trans, οι απαιτήσεις σας αποτελούν πρόκληση, προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής μεταφοράς.
Επιθυμείτε να μεταφέρετε ένα εμπόρευμα μεγάλων διαστάσεων και όγκου ή η είναι απαραίτητη η διεκπεραίωση τελωνειακών διατυπώσεων;
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα… απευθυνθείτε σε εμάς και θα φέρουμε εις πέρας το έργο με υπευθυνότητα και ταχύτητα.

Ειδικές Οδικές Μεταφορές

Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση ειδικών οδικών μεταφορών σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σχεδιάζουμε το καταλληλότερο δρομολόγιο προκειμένου να επιτευχθεί η ειδική μεταφορά του φορτίου σας, συμβαδίζοντας πάντα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και προετοιμάζοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Μεταφορά Ανακυκλώσιμων Υλικών

Διαθέτοντας οχήματα με την απαιτούμενη από το Ιταλικό κράτος Άδεια, παρέχουμε την δυνατότητα Μεταφοράς Ανακυκλώσιμων Υλικών της κλάσης C-6 από και προς την Ιταλία.

Μεταφορά Σκαφών & Μοτοσυκλετών

Μεταφέρουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα το σκάφος ή την μοτοσυκλέτα σας σε χώρες της Ευρώπης.

Διεκπεραίωση Τελωνειακών Διατυπώσεων

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση κάθε είδους τελωνειακής διατύπωσης, όπως:

  • Έκδοση τελωνειακού εγγράφου Τ1.
  • Τελωνειακές διατυπώσεις εισαγωγής και εξαγωγής κοινοτικών εμπορευμάτων – T2L.
  • Εκτελωνισμό εμπορευμάτων εισαγωγής και εξαγωγής από και προς χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων.

Με Υπευθυνότητα Και Ασφάλεια,
είμαστε σε θέση να καλύψουμε
τις ανάγκες και της πιο
απαιτητικής μεταφοράς.

Άλλες υπηρεσίες μας

Διεθνείς Μεταφορές

Η εμπειρία μας στον χώρο των διεθνών μεταφορών εδώ και 25 χρόνια, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την υλικοτεχνική μας υποστήριξη, μπορούν να σας εγγυηθούν την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία που χρειάζεστε.

Logistics

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις που το περιβάλλον επιβάλλει, παρέχουμε στην επιχείρησή σας αξιόπιστα συστήματα αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων - πληροφοριών.